МОН запустило кампанію вдячності «Нас навчали вчителі»

До Дня вчителя Міністерство освіти і науки України запустило комунікаційну кампанію «Нас навчали вчителі». У її межах люди критично важливих в умовах війни професій — військові, прикордонники/-ці, волонтери/-ки, залізничники/-ці, лікарі/-ки — діляться спогадами про своїх учителів. Вони розповідають, як ті вплинули на їхній особистий розвиток, вибір професії, цінності тощо. Герої й героїні кампанії зараз роблять великі та значущі речі, але всі вони колись були маленькими школярами і школярками, які намагалися пізнати якнайбільше і навчитися нового — у цьому їм допомагали, підтримували та спрямовували їхні вчителі і вчительки.

Мета кампанії — наголосити на важливості професії вчителя та зміцнити емоційний зв’язок між учителями, суспільством та Міністерством освіти і науки. Цю кампанію реалізовуємо разом із партнерами з освітнього медіа «Нова українська школа».

Починаючи з 1 жовтня, у соцмережах Міністерства освіти і науки публікуємо одну історію щодня. Спогадами про своїх вчителів і вчительок уже поділилися військовий і вчитель Сергій Хараху, волонтерка й координаторка благодійного фонду Сергія Притули Меланія Подоляк та прикордонник Євгеній Любарець. Стежте за соцмережами, щоб дізнатися ще більше історій. Також на вулицях Києва ви зможете побачити сітілайти з героями кампанії.

Кожен охочий може долучитися до флешмобу. Для цього поширюйте в інстаграмі чи фейсбуці історії про ваших учителів і вчительок, діліться своїми спогадами та обов’язково використовуйте #нас_навчали_вчителі — так ми побачимо всі ваші дописи.

Діліться історіями ваших учителів — вони заслуговують безліч подяк!

#нас_навчали_вчителі

Кiлькiсть переглядiв: 32