Оновлення «Вивчаю — не чекаю»: нові уроки в застосунку та поліпшений функціонал

У вересні 2022 року міжнародна організація «War Child Holland» та ГС «Освіторія» в партнерстві з МОН України створили застосунок «Вивчаю — не чекаю». Він покликаний допомогти дітям в інтерактивному форматі проходити шкільну програму або закріплювати вивчене, що особливо актуально в умовах війни.

З моменту запуску застосунку його завантажили вже майже 90 тисяч разів. Учителі й батьки активно використовують «Вивчаю — не чекаю» для школярів молодших класів. Діти вчаться через пізнавальні відеоуроки, розроблені за підходами мікронавчання. Кожне заняття підкріплено інтерактивними мінііграми й завданнями. Для проходження уроків та завданьзастосунок не потребує доступу до інтернету, тож з його допомогою можна безперешкодно навчатися в укриттях разом з іншими дітьми.

Протягом 2023 року в застосунку відбулися значні оновлення функцій і контенту. Так, окрім математики, стали доступними уроки з читання для першого семестру, які наповнені творами понад 20 відомих українських дитячих авторів. Крім версії для смартфона та планшета тепер є версія для комп’ютера. Для вчителів зʼявилася можливість підʼєднати до «Вивчаю — не чекаю» власний кабінет у Google Classroom, де вони можуть відстежувати прогрес учнів і учениць та керувати освітнім процесом.

Міністерство освіти і науки України інформує, що в грудні у «Вивчаю — не чекаю» з’являться уроки з математики й читання для третьої чверті всіх класів початкової школи. Тож одразу після зимових канікул діти зможуть продовжити опановувати шкільну програму. А навесні в застосунок завантажать уроки четвертої чверті. Тож повна навчальна програма з математики й читання стане доступною для всіх класів початкової школи.

Завантажити «Вивчаю — не чекаю» на телефон, планшет, ноутбук або комп’ютер можна за покликанням:App Store, Google Play та Windows.

Кiлькiсть переглядiв: 29